Sotare/tekniker/lärling

Kungsbacka

Skorstensfejare/tekniker/lärling sökes till Kungsbacka och Varbergs kommun.


Vi söker medarbetare till västkusten, framförallt till Kungsbacka där vi från årskiftet skall ansvara för den kommunala sotningen.

Vi är verksamma i Mark, Tranemo, Varberg, Falkenberg, Halmstad, Hylte och Ljungby men i första hand söker vi medarbetare till Kungsbacka vid behov i kan det bli arbete även i angränsande kommuner.

Här har du möjlighet att komma in i en organisation där karriärmöjligheterna är stora och arbetet omväxlande därför tycker jag du skall ta chansen och kontakta mig.

Våra bolag ingår i SOVENT koncernen som har över 400 kompetenta medarbetare vi är Sveriges snabbast växande och största organisation inom sotaryrket med de mest välskötta sotningsföretagen ifrån norr till söder vilket garanterar stabilitet, samarbete, kompetens och styrka.

Huvudägare är Storskogen, ett börsnoterat bolag med kompetens och kontaktvägar över världen, målet på sikt är att vi skall växa utanför Sveriges gränser vilket i framtiden kan ge möjlighet till arbete i andra länder för dem som är intresserade.

Inom SOVENT har vi en egen akademi där vi utbildar våra medarbetare inom bland annat ventilation men även andra relevanta utbildningar för att utveckla företagen och personalen.

Vi kommer i första hand att anställa utbildade Skorstensfejare men vi lär även upp nya medarbetare som sedan kan läsa in Skorstensfejarutbildningen på distans inom några år.

Ta chansen och var med i vår satsning och hör av dig till oss med vänliga hälsningar Dick Hålldén Skorstensfejarmästare

Kontaktperson

Benny Johansson

benny@sotare.com

0703711207

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %